Hjertet er en ensom jeger (BOK)

Carson McCullers

169,00 16900
Nytt opplag ventes 24/02
Døvstumme Singer blir en slags skriftefar, eller klagemur, for en fargerik samling mennesker i en liten sørstatsby på 1930-tallet. Alle som én betror de seg til han: Ungpiken som elsker musikk, den sorte doktor Copeland, den godhjertede barkeeperen og den krakilske kommunisten. Singer er der for alle, mens han lengter intenst etter sin greske venn Antonapulos som ble lagt inn på asylet i en annen by. McCullers gir et lavmælt og krystallklart bilde av den daglige kampen omkring klasse, rase og kjønn og skildrer det fattige og harde livet i byen. Hjertet er en ensom jeger er debutboka til amerikanske Carson McCullers, utgitt i 1940, da hun bare var 23 år gammel. Boken ble en sensasjon og gjorde navnet hennes kjent verden over. Hun viser i debuten en sjelden litterær modenhet, en menneskekunnskap og en livsinnsikt som treffer leseren midt i hjertet. Det er en inntrengende bok, full av ømme, varme og bittert sanne portretter.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Carson McCullers
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372346
Antall sider 382 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 3,4cm
Vekt 371 gram Oversetter Ragnhild Eikli
Originalspråk Engelsk Originaltittel The heart is a lonely hunter
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Småbyer, Romaner, 1918-1939, Skjønnlitteratur