Ho mor å hann far - dikt (BOK)

Eirik André Skrede

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Det handler om å bryte grunn, om å bygge et hjem, om å skape et sted, men aller mest handler det om den nære forbindelsen mellom generasjonene. Ho mor og hann far, Eirik Skredes egne besteforeldre, er kanskje døde, men lever likevel sterkt i minnet hans. "Ho mor å hann far" er skrevet på dialekten fra det lille stedet i Troms hvor forfatteren er vokst opp. Kombinasjonen av de mange uvante lydlige kombinasjonene, og landskapet av gård og fjord og bygd som de beskriver, skaper både noe gjenkjennelig og fremmed i det samme, noe gammelt og helt nytt. For et språk kan også skrive frem et sted, som Alf Prøysens Hedemark, Peter Wessel Zappfes Nordland, eller Eldar Vågans Toten. Nå finnes også Eirik Skredes Lakselvbukt i Ho mor å hann far. Eirik Skrede (f. 1980) debuterte i 2010 med diktsamlingen "Dødendøden". For romanen "Krængk" mottok han Bokhandelens forfatterstipend i 2022. "Ho mor å hann far" er hans fjerde bok.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Heftet
Utgitt 2023 Forfatter Eirik André Skrede
Forlag
Tiden
ISBN 9788210059209
Antall sider 92 Dimensjoner 16,7cm x 22,5cm x 1cm
Vekt 246 gram Emner og form Moderne lyrikk (fra 1900 og fremover), Lyrikk av en forfatter, Foreldre, Lyrikk, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende