Hold meg (BOK)

Susan Johnson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
De fleste vil en eller annen gang møte veggen i et kjærlighetsforhold. Følelser blir uhåndterbare, krangler oppstår, smertefulle mønstre repeteres, og forholdet til den vi elsker oppleves faretruende skjørt. Vi trekker oss tilbake i taushet, for å forsvare oss. Vi sårer hverandre, kritiserer, raser og an klager når vi egentlig ønsker det motsatte, å leve lykkelig sammen. Hvordan kan vi komme ut av slike onde sirkler og holde kjærligheten levende? I denne berømte bruksboken inviterer psykolog Sue Johnson oss inn til syv avgjørende samtaler i terapi -rommet, hvor par klarer å finne sammen igjen. Hun beskriver inngående logikken i de destruktive møns -trene, hvordan de kan brytes og hvordan trygghet og tillit kan gjenreises i parforholdet. "Hold meg" er både det kartet par trenger i nødens stund og den veiviseren vi trenger for å forebygge at kjærligheten forvitrer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Susan Johnson
Forlag
Pax
ISBN 9788253040004
Antall sider 335 Dimensjoner 12,6cm x 20,1cm x 2,1cm
Vekt 400 gram Oversetter Eva-Marie Lund
Originalspråk Engelsk Originaltittel Hold me tight
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Stevnemøter, forhold, samliv og ekteskap: råd og spørsmål, Psykoterapi: par og familier, Parterapi, Ekteskap og parforhold, Kjærlighet, Faglitteratur