Hva er det jeg føler? (BOK)

John M. Gottman, Frode Thuen

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Det finnes én foreldreaktivitet som har enorm betydning for hvor ditt barn ender opp i livet - yrkesmessig, akademisk, sosialt og emosjonelt I denne boken forteller professorene John Gottman og Frode Thuen hva denne aktiviteten går ut på. Metodene i boken er basert på John Gottmans forskning, slik den blant annet ble presentert i boken Hjerteforeldre. Forskningen viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet. Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir ut-trykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå slike vanskelige følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem. Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn. Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Frode Thuen, John M. Gottman
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279008835
Antall sider 190 Dimensjoner 14,3cm x 21,8cm x 1,8cm
Vekt 314 gram Oversetter Lene Stokseth
Originalspråk Engelsk Originaltittel What am I feeling?
Emner og form Barnestell og oppdragelse: råd for foreldre, Psykologi: følelser, Barneoppdragelse, Følelser, Barn, Faglitteratur