Hva ville Johannes gjort? (BOK)

Thomas Espevik

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva ville Johannes gjort? er en liten roman om en voksen mann, Johannes, som forsøker å forstå sin tro ved å tenke tilbake på barndommen. Et mer eller mindre tilfeldig år i barndommen til Johannes, kan vi se for oss, hvor han stort sett er hjemme, går på skole og ellers flyr rundt med vennene sine, finner på ramp og unnskylder seg til Gud.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Thomas Espevik
Forlag
Flamme
ISBN 9788282882323
Antall sider 130 Dimensjoner 13,5cm x 21,3cm x 1,5cm
Vekt 288 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Barndom, Kristendom, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Espeviks litterære debut er en rå, men fin skildring av barndom, tro, tvil, kjærlighet, vennskap og gjentatte bønner om tilgivelse. Forfatteren tegner et bilde av en annerledes oppvekst, der gud står i sentrum, men som likevel stiller mange av de samme spørsmålene ved livet som de fleste andre barn og unge stiller seg." Signe Rosenlund-Hauglid, Universitas "Thomas Espevik utforsker sprikene, motsetningene og komikken som kan prege en kristen oppdragelse (...) Romanen lykkes i å løfte fram stor tematikk på forbløffende lite plass, og gjør det med snert og letthet. (...) Boka er lettlest, mye på grunn av hvordan dosene med humor er målt opp, i et uanstrengt, konsist språk." Live Lundh, Vårt Land