Hverdagskost og festmat langs primstaven (BOK)

Birger Sivertsen, Arne Brimi

424,00 42400 Veil. pris 499,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? De lager en fantastisk spennende bok. I Hverdagskost og festmat langs primstaven gir Arne Brimi og Birger Sivertsen en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Mesterkokken Brimi presenterer selvfølgelig fristende oppskrifter underveis. Bli med på en reise i norske tradisjoner – følg Brimi og Sivertsen gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Hverdagskost og festmat langs primstaven er norsk kulturhistorie på sitt beste. Om forfatterne: Arne Brimi (født 1957) fra Vågå i Gudbrandsdalen ble blant annet kåret i årets kjøkkensjef i 1984, var med på det norske kokkelandslaget da de tok bronse under kokke-OL i 1988 og ble i 2005 slått til ridder av St. Olavs orden for sin innsats for norsk matkultur. Brimi er kanskje mest kjent TV2-serien Gutta på tur med Arne Hjeltnes, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie. Birger Sivertsen (født 1953) har skrevet en rekke bestselgende bøker, blant dem Norsk Jul, Mari vassause og den hellige Margareta, Gamle norske merkedager, Navneboka, Fornavn, Norsk navneleksikon og Norrøn navnebok.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2011 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Arne Brimi, Birger Sivertsen Forlag
Publicom
ISBN 9788292526538 Antall sider 294
Dimensjoner 24,9cm x 30,2cm x 3,4cm Vekt 1936 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Mette Møller
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Nasjonale og regionale kjøkken, Norge, Skikker, Kokebøker, Faglitteratur

Bla i boka