Hvit armada - thriller (BOK)

Ørjan N. Karlsson

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
«... moderne og aktuell thriller av beste merke.» Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5) I den russiske industribyen Nikel skjer det en alvorlig ulykke. Flere eksplosjoner i fabrikkanlegget tvinger befolkningen på flukt. Nærmeste trygge havn er Kirkenes, og snart oversvømmes grensen av redde, slitne og forfrosne russere. Major Frank Halvorsen ved Forsvarets Spesialkommando mistenker at ikke alt ved hendelsen er som det skal. I all hemmelighet sender han et team av sine bestet operatører, ledet av løytnant Ida Vinterdal, for å få et bedre bilde av situasjonen. I løpet av noen få, hektiske dager går forholdet mellom Norge og Russland fra forretningsmessig til fiendtlig. For første gang siden den kalde krigen er en væpnet konflikt mellom de to nabolandene ikke bare mulig, men sannsynlig. I et siste, desperat forsøk på å unngå en konflikt tar Ida Vinterdal og Frank Halvorsen på seg et oppdrag de sannsynligvis ikke vil slippe levende fra. Et oppdrag som direkte angår Russlands president Vladimir Putin. "Uhyrlig spennende og ubehagelig realistisk. Denne boken var umulig å legge fra seg!" ROBERT MOOD, tidl. generalløytnant «... moderne og aktuell thriller av beste merke.» Sindre Hovdenakk, VG Les hele anmeldelsen her. «... fyller kravet til klassisk spenningslitteratur: dramatisk, på bristepunktet for troverdighet, men likevel medrivende og med en ganske tankevekkende undertekst.» Finn Stenstad, Tønsberg Blad UBEHAGELIG SKUMMELT Solgunn Solli, Altaposten Et oppdrag som direkte angår Russlands president Vladimir Putin. "Uhyrlig spennende og ubehagelig realistisk. Denne boken var umulig å legge fra seg!"
ROBERT MOOD, tidl. generalløytnant
Terningkast 5
«... moderne og aktuell thriller av beste merke.»
Sindre Hovdenakk, VG
Les hele anmeldelsen her.
Terningkast 5
«... fyller kravet til klassisk spenningslitteratur: dramatisk, på bristepunktet for troverdighet, men likevel medrivende og med en ganske tankevekkende undertekst.»
Finn Stenstad, Tønsberg Blad
Terningkast 5
UBEHAGELIG SKUMMELT
Solgunn Solli, Altaposten]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Ørjan N. Karlsson
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205522763
Antall sider 323 Dimensjoner 14,1cm x 21,5cm x 2,3cm
Vekt 365 gram Emner og form Krim og mysterier, Thriller, Finnmark, Militærforsvar, Romaner, Krim, Thrillere, Skjønnlitteratur