Hvor er Willy? (BOK)

Martin Handford

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Midlertidig tom hos leverandør
En fabelaktig jubileumsutgave av den aller første boka om Willy. Den satte igang et verdensomspennende farsott for 30 år siden. I jubileumsutgaven finner du i tillegg til de originale scenene også et brev fra Willy selv og en helt ny scene med de kjente ansiktene. Har du funnet Willy? Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Martin Handford
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202560720
Antall sider 31 Dimensjoner 23,5cm x 29,5cm x 1,2cm
Vekt 478 gram Nivå 3-6 år
Oversetter Lotte Holmboe Originalspråk Engelsk
Originaltittel Where's Wally? Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Billedbøker med spesielle figurer, Billedbøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Finn Willy! er en klassiker som ikke går ut på dato. Nå feirer verdenssuksessen «Hvor er Willy» 30-årsjubileum - og i den forbindelse gis det ut en jubileumsutgave av den aller første Willy-boken (med bonusspor), samt en aktivitetsbok og en ny samleutgave med alle bøkene. Det trengs, for nå vet jeg til og med hvor skriftrullen er på alle bildene i vår nesten istykkerleste Willy-bok. Alder:3-100." Camilla Norli, VG

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i