Hvordan begynner man på skolen? (BOK)

Anna Fiske

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse. Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene? Anna Fiske høstet strålende anmeldelser for Hvordan lager man en baby?, og i denne beslektede boka gjør hun det hun kan aller best: snakker til barna på barnas premisser. Et must for alle førskolebarn!
Anmeldelser
«Dette er en raus bok. Varm. Midt i blinken, vil jeg si, for den som snart skal begynne på skolen.» «Hvordan begynner man på skolen? er en konkret affære med en umiskjennelig og kunstnerisk sterk signatur. Språket er konsist, utenomsnakk droppes (...) Fiskes illustrasjoner er en glede. Både sjanglete og stramme, lekne og varierte.» Anna Fiske har laget den ultimate skolestartboken for både barn og foreldre. Det er fascinerende hvordan Anna Fiske lykkes med å tegne en mangfoldig mosaikk av mennesketyper med sin enkle, men uttrykksfulle strek.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Anna Fiske
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202658717
Antall sider 66 Dimensjoner 21,5cm x 29,2cm x 1,4cm
Vekt 578 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Anna Fiske Emner og form Billedbøker med tekst, Tidlig læring / Tidlig læringskonsepter, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: skolehistorier, Skolestart, Billedbøker, Faglitteratur