Inngår i kampanje

Hvordan begynner man på skolen? (BOK)

Anna Fiske

244,00 24400 Veil. pris 279,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse. Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene? Anna Fiske høstet strålende anmeldelser for Hvordan lager man en baby?, og i denne beslektede boka gjør hun det hun kan aller best: snakker til barna på barnas premisser. Et must for alle førskolebarn!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Anna Fiske
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202658717
Antall sider 66 Dimensjoner 21,5cm x 29,2cm x 1,4cm
Vekt 594 gram Nivå 3-6 år
Illustratør Anna Fiske Emner og form Billedbøker med tekst, Tidlig læring / Tidlig læringskonsepter, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: skolehistorier, Skolestart, Billedbøker, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også