Hvordan fatte norsk - gjør det lett å skrive rett (BOK)

Anne Lene Johnsen, Elin Natås

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Midlertidig tom hos leverandør
Ta ordene i din makt og bli uavhengig av stavekontroller og andre hjelpere Boken som viser deg hvor lett det er å skrive rett! Det er viktig å kunne skrive riktig. Elever som sliter med skrivingen, får også problemer i andre fag på skolen og kan få utfordringer på jobb senere i livet. Men heldigvis finnes det en enkel løsning som gjør at barnet kan slippe å være avhengig av andres hjelp for å skrive korrekt. Elin Natås slet med lesing og skriving som barn, mens Anne Lene Johnsen kunne lese og skrive allerede før hun begynte på skolen. De har høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og unge å lære på en enkel og effektiv måte. Bestselgeren Hvordan fatte matte toppet boklistene i 2017. I denne boken presenterer forfatterne enkle forklaringer som hjelper deg og barnet ditt å forstå hvordan de ulike språklydene skrives. De viser hvordan du kan lære deg selv og andre å bli fri fra strevet med å uttrykke seg skriftlig. Følg oppskriftene steg for steg og få dreisen på rettskrivingen! Hvordan fatte norsk passer for: Foreldre og andre omsorgspersoner som vil hjelpe barn og unge Lærere og spesialpedagoger Fremmedspråklige som vil lære seg norsk Unge og voksne som sliter med å lese og skrive Dessuten: Boken kan brukes med barn allerede i førskolealder for å legge det rette grunnlaget for læring! Skrifttypene og linjeavstandene i boken gjør den lett å lese for alle. HVIS DU HAR TRODD AT NORSK RETTSKRIVING ER KJEDELIG, MÅ DU VIRKELIG LESE DENNE BOKEN.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Anne Lene Johnsen, Elin Natås
Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279008927
Antall sider 528 Dimensjoner 20,4cm x 23,9cm x 2,8cm
Vekt 1325 gram Emner og form Språk: referanseverk og generelt, Språk og lingvistikk, Faglitteratur

Anmeldelser

«Jeg har ikke tidligere sett en slik grundig, systematisk, lett tilgjengelig og, ikke minst, samlet framstilling av norsk rettskriving.» Anne Utnes Borgaas, erfaren lærer, rektor og skolesjef

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også