Hvorfor hopper jeg (BOK)

Naoki Higashida

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
#31;ALLE HAR ET HJERTE SOM KAN BEVEGES AV NOE.#30; - Naoki Higashida Aldri før har du lest en bok som Hvorfor hopper jeg. Den er skrevet av Naoki, en utrolig smart, sjarmerende og refl ektert 13 år gammel autistisk gutt. Med sine egne ord gir han et krystallklart bilde av hvordan han oppfatter tid, sted, skjønnhet, følelser og natur, og forklarer den ofte uforståelige oppførselen til mennesker med autisme. Uanstrengt og kompromissløst, deler han også sitt unike syn på livet. Hans innsikter er så lysende, annerledes og kraftfulle, at man aldri ser på verden på samme måte igjen. Denne livsforandrende boken beviser forbi all tvil, at mennesker med en autistisk diagnose ikke på noen måte mangler humoristisk sans, fantasi eller empati. Naokis bok har berørt en hel verden og gått til topps på bestselgerlistene i land etter land. Den bergtar leseren, og som eneste bok av sitt slag, har den samtidig en skjønnhet, sannhet og enkelhet, som gjør den til en perfekt gave å dele med andre. BOKEN SOM BEVEGER EN HEL VERDEN!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Naoki Higashida Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279006633 Antall sider 235
Dimensjoner 14,3cm x 21,6cm x 2,5cm Vekt 383 gram
Oversetter Marius Middelthon Originalspråk Japansk
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Memoarer, Autisme og Aspergers syndrom, Autisme, Barn, Personlige beretninger, Faglitteratur