Hyper (BOK)

Vera Voss

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
De4 er en serie om fire jenter som skaper seg et dobbeltliv på nettet. Julie, Bea, Stine og Lilly kan, skjult bak bloggprofilene sine, ta tak i problemer ingen andre gjør noe med. Hver bok fortelles av én av de fire jentene. Gjennom serien blir vi etter hvert kjent med hele gjengen. Lilly har store ambisjoner om å bli advokat, og jubler når hun kommer inn på en eksklusiv privatskole. Men presset er stort og etter tre prøver som går dårlig, bestemmer Lilly seg for at noe må gjøres. Hun blir med den fascinerende og mystiske jenta Thea hjem. Etter besøket blir ingenting som før. Hadde Lilly visst at det fantes noe som het eksamensdop tidligere, hadde ting vært veldig mye enklere ... eller? Da det viser seg at Thea er datteren til en innflytelsesrik politiker, er det for sent. Lilly har uvitende viklet seg selv og De4 inn i en sak som er mye større enn hun trodde. Hyper er fjerde bok i serien om De4.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Vera Voss
Forlag
Kagge
ISBN 9788248919896
Antall sider 248 Dimensjoner 14,1cm x 20,2cm x 1,6cm
Vekt 234 gram Nivå 12-16 år
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: kjærlighet og vennskap, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: mobbing, vold og overgrep, Vennskap, Blogger, Narkotikamisbruk, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende