Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Hytta som forsvann (BOK)

Ruth Lillegraven

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
På garden der Vanja bur, er dyra nett sleppte ut på beite. Men så blir fleire av dei sjuke. Samtidig skjer det noko med den tomme hytta i skogen, der Vanja og Sivert alltid har leika. Ein dag blir ho riven, og søppelet flyt rundt i naturen. Kven er det som riv gamle hytter og bygger nye? Og kven er det som kastar frå seg avfall som dyra tar skade av? «Hytta som forsvann» er andre bok i «Klodeklubben» - ein heilt ny spenningsserie om miljø og klima for barn i alderen 6-9 år, skriven av Ruth Lillegraven og illustrert av Jens Kristensen. Boka inneheld ein bonusdel med miljøfakta frå Aftenpostens Ole Mathismoen. Første bok, «Dei svarte svanene», blir utgitt samtidig som «Hytta som forsvann». I «Klodeklubben» finn vi Vanja, Sivert og Mo. Dei bur i ei lita bygd på Vestlandet. Men sjølv på ein liten stad kan mystiske ting skje. Bli med dei tre vennene på jakt etter miljøskurkar.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2020 Forfatter Ruth Lillegraven
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252199161
Antall sider 95 Dimensjoner 15,4cm x 21,4cm x 1,3cm
Vekt 320 gram Nivå 6-9 år
Illustratør Jens Kristensen Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: krim og mysterier, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: miljøspørsmål, Vestlandet, Miljøvern, Vennskap, Romaner, Spenning, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur