|
00
Veil. pris 479,00
419
Beskrivelse
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.
De kalles både gryterett og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen. Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk |
![]() |
Innbinding | Innbundet |
Utgitt | 2022 | Forfatter | Ole Martin Alfsen |
Forlag |
Kagge |
ISBN | 9788248929628 |
Emner og form | Mat og drikke etc., Mat og drikke, Faglitteratur |