I en mørk, mørk skog (BOK)

Ruth Ware

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Nora har ikke sett Clare på ti år. Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag. En helg på et avsidesliggende sted må være den perfekte anledning for Nora til å ta opp igjen kontakten med sin gamle bestevenninne og legge fortiden bak seg. Vel på plass inne i skogen gjør alle sitt beste for å lage en vellykket helg, men snart oppstår spenninger mellom nye og gamle bekjentskaper. Er alle der på samme premisser? Hvorfor er Nora bedt i utdrikningslaget, men ikke i bryllupet? Og hvem er det Clare egentlig skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal. Mobildekningen er nesten fraværende. Og så går noe galt. Veldig galt. Mens hemmeligheter og løgner brister, blir Nora innhentet av fortiden der ute i den mørke, mørke skogen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Ruth Ware
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205497849
Antall sider 334 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,1cm
Vekt 274 gram Oversetter Hilde Stubhaug
Originalspråk Engelsk Originaltittel In a dark, dark wood
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Thriller, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Romaner, Skjønnlitteratur