Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

I samme seng (BOK)

Beth O'Leary

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Tiffy trenger raskt et billig sted å bo. Leon har leilighet, jobber nattevakt og trenger penger. En annonse kopler dem sammen. Vennene synes det er en sprø idé, men Tiffy og Leon har funnet den perfekte løsningen. Leon har leiligheten om dagen, mens Tiffy er på jobb. Om kveldene, nettene og i helgene er stedet hennes. Sengen deler de, men aldri sammen. Ved hjelp av små beskjeder på post-it-lapper får de hverdagen til å gå opp. Etter hvert oppstår vennskap og gryende følelser. Kan man virkelig bli forelsket i en man aldri har truffet? Men når romantiske følelser, traumer fra fortiden og brødre som sitter feilaktig dømt i fengsel, vikles inn i en komplisert floke, står plutselig Tiffy og Leon overfor større problemer enn den andres skitne oppvask på kjøkkenbenken. En morsom, vakker og høyst original kjærlighetshistorie som kommer til å være med deg i tankene lenge etter at du har lest siste side. «Morsom og oppløftende. En hjertevarm historie om vennskap, kjærlighet og om å begynne på nytt.» Lucy Diamond «Den nye Jojo Moyes.» Cosmopolitan «En av de største boksnakkisene i 2019 ... De som elsker Jojo Moyes Et helt halvt år, vil også elske denne.» Red Magazine «... en fascinerende, emosjonelt smart og tankevekkende roman.» Daily Express «... romantisk komedie med en gammeldags vri: Post-it-lapper blir aldri det samme etter dette.» People Magazine Lucy Diamond «Den nye Jojo Moyes.»
Cosmopolitan «En av de største boksnakkisene i 2019 ... De som elsker Jojo Moyes Et helt halvt år, vil også elske denne.»
Red Magazine «... en fascinerende, emosjonelt smart og tankevekkende roman.»
Daily Express «... romantisk komedie med en gammeldags vri: Post-it-lapper blir aldri det samme etter dette.»
People Magazine ]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Beth O'Leary
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205542167
Antall sider 440 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,8cm
Vekt 353 gram Oversetter Veronica Garten
Originalspråk Engelsk Originaltittel The flatshare
Emner og form Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, London, Kjærlighet, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i