Ikigai - din vei til et langt og meningsfullt liv (BOK)

Ikigai - din vei til et langt og meningsfullt liv (BOK)

Héctor García, Francesc Miralles

Slippes 31/01
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Den japanske øya Okinawa har verdens høyeste konsentrasjon av 100-åringer. Hva skyldes dette? Denne bokens forfattere dro til Okinawa for å finne årsaken. De intervjuet verdens eldste mennesker som fortsatt lever et aktivt og lykkelig liv og registrerte hvordan det japanske øyfolket lever, hva de spiser, hvordan de beveger seg, hvordan de jobber og deres sosiale omgang. Forfatterne fant ut at det er noe mer enn de ytre faktorene som gjør at folk lever så lenge nettopp her. Nøkkelen ligger i innstillingen til livet: Øybefolkningen lever etter ikigai, gleden over alltid å være opptatt av noe, og å ha en mening med livet. I denne boken skildrer forfatterne det de fant ut og gir leseren verktøy til å finne sin egen ikigai, sin egen mening med livet, slik hundreåringene på Okinawa gjør det.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Francesc Miralles, Héctor García
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202620349
Antall sider 192 Oversetter Marit Kleveland Ardila
Originalspråk Spansk Originaltittel Ikigai
Illustratør Marisa Martínez Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Håndtere aldring, Japan, Helse, Eldre, Selvutvikling, Faglitteratur