Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Ikke fordi den har et svar, men fordi den har en sang (BOK)

Tor Åge Bringsværd

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Ammer har en skitten jobb. Han rydder opp i rasket. Fjerner det myndighetene har bestemt at skal fjernes. Han setter aldri spørsmålstegn ved viktigheten og nødvendigheten av det han gjør. Utfører bare oppdragene sine så raskt og smertefritt som mulig. Deretter går han hjem til Vala. Vala har blå pels og lang hale. Selv om de er av ulik art elsker Ammer Vala og hun ham. Han er menneske og hun olin, de møter noen stygge blikk, men i det store og hele er forholdet godtatt av omgivelsene. Men når krisen rammer slår hatet og mistroen mot alt som er annerledes rot. Plutselig kan ikke mennesker og olin leve i fredelig sameksistens lenger. Og Ammer må legge ut på sitt livs vanskeligste ferd for kjærligheten. Dette er en spennende og nydelig historie som ikke slipper taket før siste side er lest. Ingen skriver om tiden vi lever i på en så presis og tankevekkende måte som Tor Åge Bringsværd. Fint om kjærleik, svik og tilgjeving "Av dei eg har lese, skil denne seg ut som ei av dei beste. Språket flyt fritt og ledig. Det passar den avdempa roen, det stillferdige og ettertenksame som er det overordna inntrykket både handlinga og refleksjonane til personane gjer." Terning 5, Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen "Dette er en fabel formidlet i en uforlignelig prosa, i høyeste grad preget av forfatterens særpregede blanding av ellevill fantasi og skaperkraft, fylt av allusjoner til vår egen virkelighet og ikke minst til religioner og tros-forestillinger." Svein Johs Ottesen, Aftenposten "Bringsværd skriver god, ukunstlet prosa, uten språkstøy. [...] Her er rikelig rom for aha-opplevelser" Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Av dei eg har lese, skil denne seg ut som ei av dei beste. Språket flyt fritt og ledig. Det passar den avdempa roen, det stillferdige og ettertenksame som er det overordna inntrykket både handlinga og refleksjonane til personane gjer."
Terning 5, Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

"Dette er en fabel formidlet i en uforlignelig prosa, i høyeste grad preget av forfatterens særpregede blanding av ellevill fantasi og skaperkraft, fylt av allusjoner til vår egen virkelighet og ikke minst til religioner og tros-forestillinger."
Svein Johs Ottesen, Aftenposten "Bringsværd skriver god, ukunstlet prosa, uten språkstøy. [...] Her er rikelig rom for aha-opplevelser"
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen ]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2014 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Tor Åge Bringsværd Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202431006 Antall sider 338
Dimensjoner 11,8cm x 18,6cm x 2,2cm Vekt 204 gram
Emner og form Fantasy, Kjærlighet, Svik, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også