Ildjegerne (BOK)

Mons Kallentoft

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hvordan havnet jeg her? Malin Fors står som forsteinet. Skogen er fremdeles mørk i den tidlige septembermorgenen, fra et industriområde utenfor Linköping sprer lukten av brannrøyk seg, og foran seg på bakken ser hun det brente liket av en kvinne. Dagen før har en ni år gammel gutt blitt funnet død i en container. Myrdet. Han kom fra et ustabilt hjem, og det viser seg at han ofte har vandret alene omkring om kveldene. Selv om det virker som en søkt tanke, aner Malin at det er en sammenheng mellom de to dødsfallene. På et eller annet vis hører gutten og kvinnen sammen. Verden brenner, og hvem vet hvordan veier krysses og mennesker møtes?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Mons Kallentoft
Forlag
Kagge
ISBN 9788248917779
Antall sider 353 Dimensjoner 14,4cm x 21,7cm x 2,8cm
Vekt 479 gram Oversetter Kurt Hanssen
Originalspråk Svensk Originaltittel Eldjägarna
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Kriminal: politi, Kriminal: kvinnelige detektiver, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Nepal, Qatar, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Arabiske halvøy, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i