Tore T-rex - historien om en gulrotknaskende dinosaur (BOK)

Smriti Prasadam-Halls

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Tore er akkurat som alle andre T-rexer. Han har et mektig brøl, han gnisser tenner og det dundrer i bakken når han kommer trampende gjennom jungelen. Det er bare én ting som gjør ham litt annerledes: Når de andre T-rexene tygger på en saftig stek, spiser Tore T-rex en deilig gulrotkake! De andre dinosaurene får Tore til å føle seg utenfor fordi han ikke spiser kjøtt, så han setter ut på reise for å finne et nytt liv, noe som går katastrofalt dårlig. Men senere, når vennene og familien hans havner i vanskeligheter, er Tore den eneste som kan hjelpe dem. Rekker han hjem i tide? Bli med Tore og vennene hans på et spennende eventyr gjennom jungelen! Tore T-rex er en vakker og morsom bok om en dinosaur som tør å være annerledes. Den viser at ekte styrke er noe man finner på innsiden, og at det tøffeste du kan gjøre er å tørre å være deg selv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Smriti Prasadam-Halls
Forlag
Kontur
ISBN 9788293053583
Antall sider 30 Dimensjoner 24,8cm x 28,2cm x 0,9cm
Vekt 444 gram Nivå 3-6 år
Oversetter André Jarnvig Jensen, Nina Ring Aamundsen Originalspråk Engelsk
Originaltittel T-Veg Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Manolessou Katherina Emner og form Billedbøker med tekst, Tidlig læring: rim og regler, Fagbøker for barn og ungdom: dinosaurer og urtiden, Dinosaurer, Billedbøker, Rim og regler, Skjønnlitteratur