338,00 33800 Veil. pris 398,00
Midlertidig tom hos leverandør
Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2003 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Dag Tjersland, Hans Petter Uleberg Forlag
Dinamo forl.
ISBN 9788280710277 Antall sider 351
Dimensjoner 25,5cm x 26,5cm x 3,5cm Vekt 1840 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Christian Brun
Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Italia, Kulturhistorie, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende