Italia - en matsafari (BOK)

Jon Berg

424,00 42400 Veil. pris 499,00
Midlertidig tom hos leverandør
"Italia. En matsafari" er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris. Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter, og resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid. Boken inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter. Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene. "Boken Italia - En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger!" - Svein Lindin, Vinofil

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forfatter Jon Berg
Medforfatter Kristian Lambrechts Forlag
Gursli Berg forl.
ISBN 9788293311249 Antall sider 271
Dimensjoner 22,2cm x 26,8cm x 2,8cm Vekt 1320 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Gunhild Gursli, Paul Paiewonsky
Emner og form Nasjonale og regionale kjøkken, Italia, Mat og drikke, Reiser, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Boken Italia . En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger! - Svein Lindin, Vinofil."

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende