Jag är supermann - noveller (BOK)

Lars Mæhle

200,00 20000 Veil. pris 229,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Bjørn, Eskil og ei svensk jente dreg ned til elva for å bade. Syriske Aya kjem til Sunndalsøra etter å ha flykta gjennom heile Europa. Anders blir besøksvenn på aldersheimen for å imponere Marianne. Karl gruar seg for å halde tale i gravferda til veslebror sin. Og rebellen Tuva er tvangssend til dalen, for å bli halden unna eit dårleg miljø i Oslo. Og midt i alt dette finst det truleg også ein rømling, i skjul, ein eller annan stad. Historiene i Jag är Supermann går føre seg i løpet av eit varmt døgn i juli, og er ei blanding av roman og forteljingar, der lagnader kryssar og påverkar kvarandre. Alle ungdommane har ulike prosjekt, men kvar og ein ber på eit intenst ønske om å bli sett og finne feste i verda. Noko som gjer det heile verdt det.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Lars Mæhle
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252191233
Antall sider 126 Dimensjoner 13,7cm x 21,1cm x 1,4cm
Vekt 242 gram Nivå 12-16 år
Leverandør SentralDistribusjon AS Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: noveller, Møre og Romsdal, Noveller, Sunndal, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i