Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Jenta på klippen (BOK)

Lucinda Riley

174,00 17400 Veil. pris 229,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp. Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle. Hvorfor har en hemmelighet fra 1914 forårsaket et helt århundre med kjærlighetssorg?
Anmeldelser
"Jenta på klippen er en bok du vil huske, en gripende fortelling om sorg, tap og stolthet, men mest av alt om håp, tro og kjærlighet." "(...) perfekt lektyre for dorske sommerdager." "En riktig pageturner av en lettbent sommerbok (...) for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama, finnes det meste her (...)"
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2013 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Lucinda Riley Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202405410 Antall sider 435
Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 3,4cm Vekt 382 gram
Oversetter Elisabeth Sætvedt Originalspråk Engelsk
Originaltittel The girl on the cliff Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, London, Irland, Sorg, Kjærlighet, Familie, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i