Julestemning - 2018 (BOK)
149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Kom i julestemning med nye julenoveller fra noen av våre mest folkekjære forfattere. Ta turen til Engeløya i Nord-Norge sammen med Trine Angelsen og kjenn duften av nystekte julekaker fra kjøkkenet i doktorgården. Dra til Sigrid Lundes Sæterdalen og bli med på en barnefødsel, og se hvordan stabeiser og grinebitere kommer i julestemning hos Pia Pedersen. Finn ut hvordan en juleengel blir et symbol på forsoning i Jane Mysens historie og hva Ellinor Rafaelsen mener med «julårsaften». Gi ly til en forkommen vandringsmann på Rørosvidda sammen med Annikki Øvergård, se hva som kan skje når man blir med Anne Marie Meyer hjem til jul og åpner julehjertet sitt og les om skrønemakeren som får smake sin egen medisin i Torill Karina Børnes' novelle. Åtte koselige, fornøyelige, romantiske og dramatiske historier du kan hygge deg med i adventstiden.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Anne Marie Meyer, Annikki Øvergård, Ellinor Rafaelsen, Jane Mysen, Pia Pedersen, Sigrid Lunde, Torill Karina Børnes, Trine Angelsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202602284
Antall sider 254 Dimensjoner 13,3cm x 25cm x 1,8cm
Vekt 271 gram Emner og form Romantikk, Noveller, Antologier: generelt, Julen, Antologier, Skjønnlitteratur