Kaffeboka - fra bønne til kopp (BOK)

Kaffeboka - fra bønne til kopp (BOK)

James Hoffmann

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, når produsentene har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang. Og kaffedrikkere har aldri hatt så mange muligheter og variasjoner - spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til hva de har i koppen. Dyrking, høsting, brenning, brygging og vannkvalitet, påvirker smaken på den ferdige drikken. Den prisbelønte baristaen og kaffebrenneren James Hoffman ser nærmere på disse og andre avgjørende faktorer - forskjellige underarter, innvirkning av jordsmonn og lokalt klima, innhøsting og også hvordan kaffen blir brygget. I land for land - fra Australia til Afrika og Sør-Amerika - går han gjennom de viktigste kjennetegnene og gir også praktiske råd om hvordan man brygger utmerket kaffe hjemme. For alle som ønsker en bedre forståelse av kaffe og dens fantastiske muligheter og smakrikdom, er dette en viktig og morsom bok, innholdsrik og med flotte illustrasjoner, kart og foto.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter James Hoffmann
Forlag
Pegasus
ISBN 9788244201650
Antall sider 256 Dimensjoner 20cm x 25,9cm x 2,3cm
Oversetter Rune R. Moen Originalspråk Engelsk
Originaltittel The world atlas of coffee Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Christian Barnett, Grace Helmer, Juliette Norsworthy, Lizzie Ballantyne Emner og form Mat og drikke: alkoholfrie drikkevarer, Kaffe, Kulturhistorie, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende