Kaker i verdensrommet (BOK)

Philip Reeve

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Kaker i verdensrommet er en ny, eventyrlig fortelling fra duoen som stod bak Den magiske vinteren, Philip Reeve og Sarah McIntyre. Astra og familien hennes er på flyttefot. Og de skal flytte lenger enn folk flest: helt til en annen planet! Underveis får Astra lyst på noe å spise, og hun ber romskipets datamaskin om å diske opp med en deilig dessert. Det viser seg at hun får langt mer enn hun har bedt om - det hun blir servert, er levende kaker. Og de er alt annet enn søte. De er rett og slett kakemonstre, som gjør sitt beste for å ødelegge skipet. Klarer Astra og robotvennen hennes stoppe dem i tide? Kaker i verdensrommet er full av humor og action, og passer for barn som har kommet ett skritt videre fra de første lettlestbøkene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Philip Reeve
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203262135
Antall sider 211 Dimensjoner 13,6cm x 19,2cm x 2,3cm
Vekt 436 gram Nivå 9-12 år
Originalspråk Engelsk Originaltittel Cakes in space
Leverandør Forlagsentralen ANS Illustratør Sarah McIntyre, Tonje Røed
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: humor, Skjønnlitteratur for barn og ungdom: science fiction, Romfart, Universet, Romaner, Lettlest, Humor, Science fiction, Skjønnlitteratur