Inngår i

Kalifatet (BOK)

Terje Bjøranger

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Kalifatet av Terje Bjøranger er en høyaktuell thriller om hevn og internasjonal terror. En ung mann blir funnet drept på Bygdøy. Han er iført en oransje kjeledress, og sitter med sitt eget avkappede hode i fanget mellom hendene. Norge og Sverige rammes av terroraksjoner med en brutalitet som ryster det fredelige Skandinavia. En ung kvinne fra jesidifolket slippes fri etter flere år som sexslave for Den islamske staten (IS). Jesidikvinnen, som kaller seg Baso, finner ut at hennes tidligere "eier" befinner seg i Sverige. Politietterforsker Charlie Robertsen, sammen med politiet i Norge og Sverige, får erfare at jihadistene bak terrorangrepene har enda større planer. For selv om det islamske kalifatet, med hovedsete i Raqqa i Syria er lagt i grus, lever drømmen om kalifatet videre. Charlies kriminelle fostersønn, Kim, løslates fra fengselet, og veves inn i den unge jesidikvinnens brennende ønske om hevn, og havner i kryssilden mellom Charlie og jihadistene.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«Terje Bjøranger skriver knakende godt og skremmer oss samtidig.» «Storyen er spennende gjennom alle de 400 sidene...» «Terje Bjøranger har nemlig skrevet en en thriller som tar tak i deg og som nekter å gi slipp.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Terje Bjøranger
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202749163
Antall sider 411 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,5cm
Vekt 334 gram Emner og form Kriminal: politi, Oslo, Islamisme, Terrorisme, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur