Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Kampene - et portrett av Kim Friele (BOK)

Ola Henmo

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Historien om Kim Frieles liv i homobevegelsen er også beretningen om tilblivelsen av et moderne Norge. Rettigheter kommer ikke av seg selv, våre sinn blir ikke mer åpne bare av at tiden går; endringene skjer når modige mennesker går foran og sier: "Vi må gjøre dette på en annen måte." Kim Friele er et slikt menneske. Med uredde protester, godt politisk håndverk, enorm virketrang og sta utholdenhet, har hun endret våre lover og hjerter. Denne boken forteller hvordan og hvorfor.
Anmeldelser
«Vakkert, velskrevet og informativt om et liv i kamp. [...] gripende og usentimental» «Tankevekkende portrett» «God og viktig» «[...] boka byd på svært viktig innsikt.I første rekkje gjeld dette Frieles liv som frontfiguren i homorørsla i fleire tiår. Men òg med tanke på notida er boka viktig. For som ho sjølv villesagt det, er det lett å ta sigrane for homofilt og lesbisk likeverd for gjevne. [...] I tillegg har boka både driv og nerve, noko som gjer henne til ei god leseoppleving.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Ola Henmo
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564414
Antall sider 159 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,2cm
Vekt 175 gram Emner og form Biografier: generelle, Familierett: homofile partnerskap, Norge, Homofili, Politikk, Biografier, Faglitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende