Inngår i

Katharina-koden - kriminalroman (BOK)

Jørn Lier Horst

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større? Det er den tiden på året. For 24. gang på rad finner William Wisting frem papirene fra da Katharina Haugen forsvant. Saken ble aldri løst, og hvert år siden har Wisting oppsøkt Katharinas ektemann, som befant seg utenbys på jobb og hadde et solid alibi. Den jevnlige kontakten mellom Wisting og Martin Haugen har etter hvert utviklet seg til et vennskap. Denne gang finner han imidlertid Haugens hus lukket og låst. På årsdagen for sin kones forsvinning er Martin Haugen selv sporløst borte. Samme dag får Wisting besøk på politihuset av den yngre etterforskeren Adrian Stiller, som arbeider med eldre og uløste saker i Kripos, såkalte cold cases. Den gamle Katharina-saken har forbindelse til en annen, gammel forsvinningsgåte. De to må gjøre felles sak, men samarbeidet med den kompliserte Adrian Stiller skal bli en utfordring for den erfarne Wisting. De to drevne etterforskerne må likevel finne et utgangspunkt de kan enes om, og bruke kreftene på å løse saken. Tønsbergs Blad Tvedestrandsposten Dagbladet Bok 365 Stavanger Aftenblad Trønder-Avisa Østlands-Posten «Katharina-koden har en handling vi kunne tenke oss utspille seg på ordentlig, uten at fantasien må løpe helt løpsk. Og likevel er den mer spennende enn det meste ellers på dette området.» Geir Rakvaag, Dagsavisen «Troverdige og spennende kriminalgåter fra Horst.» Mari Grydeland, Aftenposten

 
Samme dag får Wisting besøk på politihuset av den yngre etterforskeren Adrian Stiller, som arbeider med eldre og uløste saker i Kripos, såkalte cold cases. Den gamle Katharina-saken har forbindelse til en annen, gammel forsvinningsgåte. De to må gjøre felles sak, men samarbeidet med den kompliserte Adrian Stiller skal bli en utfordring for den erfarne Wisting. De to drevne etterforskerne må likevel finne et utgangspunkt de kan enes om, og bruke kreftene på å løse saken.
terningkast6_logo
Tønsbergs Blad 
terningkast6_logo
Tvedestrandsposten 
terningkast5_logo
Dagbladet 
terningkast5_logo
Bok 365 
terningkast5_logo
Stavanger Aftenblad 
terningkast5_logo
Trønder-Avisa 
terningkast5_logo
Østlands-Posten  «Katharina-koden har en handling vi kunne tenke oss utspille seg på ordentlig, uten at fantasien må løpe helt løpsk. Og likevel er den mer spennende enn det meste ellers på dette området.»
Geir Rakvaag, Dagsavisen
 
«Troverdige og spennende kriminalgåter fra Horst.»
Mari Grydeland, Aftenposten]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Jørn Lier Horst
Serie William Wisting Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205512634 Antall sider 379
Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,6cm Vekt 300 gram
Emner og form Kriminal: politi, Larvik, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i