Hannkatten Murr - hans liv og meninger (BOK)

E.T.A. Hoffmann

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Enhver må søke sitt eget sildehode og ikke forsyne seg etter andres klokskap ...» - Hannkatten Murr, forfatter av bl.a. Om musefeller og deres inn.virkning på kattehetens sinnelag og handlekraft. Når forlegger Dümmler under noe tvil antar et manuskript som skal være skrevet av en hannkatt ved navn Murr, får han mer enn han hadde kunnet forvente seg. Manuskriptet kommer tilbake fra trykking, og spredd mellom hannkattens memoarer befinner det seg sider fra den upubliserte biografien til en annen bemerkelsesverdig person, den overspente hoffkomponist Kreisler, som med sine absurde innfall og ironiske påfunn setter sin arbeidsgivers slott og hoff på ende. Nonsjalant har Murr brukt korrektursider fra dette manuskriptet som skriveunderlag og trekkpapir, og så har sidene ved en feiltakelse fulgt med til setteriet. Hannkatten Murr - Hans liv og meninger regnes ofte som Hoffmanns modneste og mest nyskapende verk, og da særlig på grunn av den eksperimentelle og fragmenterte formen. Dette er bind 1 av 2.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter E.T.A. Hoffmann
Forlag
Bokvennen
ISBN 9788274886223
Antall sider 285 Dimensjoner 14,5cm x 21,7cm x 2,4cm
Vekt 440 gram Oversetter Christian Heyerdahl
Originalspråk Tysk Originaltittel Lebens-Ansichten des Katers Murr nebst fragmentarischer Biographie des Kapellmeisters Johannes Kreisler in zufälligen Makulaturblättern
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Maximilian Liebenwein
Emner og form Klassisk litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Katter, Romaner, Skjønnlitteratur