Inngår i kampanje
  • Gratis frakt på årets bøker
  • Lesehest

Keiserens leiesoldat - roman (BOK)

Jan Ove Ekeberg

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Tredje bok i den kritikerroste serien om Norges siste vikingkonge, Harald Hardråde. I Keiserens leiesoldat møter vi Harald Hardråde på Sicilia. Bysantinerne gjenerobrer den østlige delen av øya i et blodig felttog. I tjeneste hos den bysantinske keiseren og i stadig opposisjon til general Georgios Maniakes, går Harald i spissen for den legendariske væringgarden i erobringen av borgene i Messina og Syrakus. I disse kampene blir Harald kjent med maureren Azím. Sammen med ham får Harald og våpenbrødrene Ulv og Halldor i oppdrag å eskortere keiserparets unge stesønn inn i fiendeland, til Jerusalem for å be på Kristi grav. Så dør keiseren av Bysants, Mikael 4, og den evige maktkampen rundt keisertronen blusser voldsomt opp. Keiserens leiesoldat er den tredje frittstående boken i romanserien bygd over den fascinerende livshistorien til Norges siste vikingkonge. De to forutgående bøkene, Krigens læregutt (2016) og Djevelens rytter (2018), fikk svært gode anmeldelser og vant et stort lesende publikum.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2020 Forfatter Jan Ove Ekeberg
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205535374
Antall sider 333 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,4cm
Vekt 262 gram Omtalt person Harald III Hardråde
Emner og form Historiske romaner, Europeisk historie: vikingene, Sicilia, Vikinger, Romaner, Historisk litteratur, Biografisk litteratur, Vikingtiden, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i