Killerinstinkt (LYDBOK)

Thomas Enger

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Uprisvinneren Thomas Enger er tilbake med krim for unge voksne. Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt mishandlet og drept, et helt annet sted på skolen. Mistanken retter seg raskt mot Even, som aldri rakk å få svar på hvorfor Mari slo opp med ham. Snart blir det tydelig både for Even og politiet at en ulykke som krevde livet til Evens far ti år tidligere, er viktig for etterforskningen. Samtidig begynner Even å tvile på hvem av sine nærmeste - venner eller familie - han egentlig kan stole på. De neste dagene blir intense for Even, som både må kjempe mot ryktene som sprer seg i bygda, og mot en drapsmann som ikke skyr noen midler for å fjerne alle spor etter seg.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2017 Forfatter Thomas Enger
Forlag
Lydbokforl.
ISBN 9788242173829
Dimensjoner 13,9cm x 14,2cm x 1,5cm Vekt 159 gram
Nivå 12-16 år Leverandør Forlagsentralen ANS
Andre medvirkende Christoffer Staib Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: krim og mysterier, Akershus, Romaner, Lydbøker, Spenning, Skjønnlitteratur