Kjære Evan Hansen (BOK)

Val Emmich

Slippes 11/02
262,00 26200 Veil. pris 299,00
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
«Kjære Evan Hansen. Dette kommer til å bli en fantastisk dag, og nå skal jeg forklare hvorfor.» Evan Hansen skriver brev til seg selv fordi psykologen hans har bedt ham om det. Ett av disse brevene blir funnet i lomma på tenåringen Connor som har tatt sitt eget liv. Brevet blir tolket som et selvmordsbrev adressert til Evan. Dette gir Evan en mulighet han aldri trodde han skulle få: å passe inn. Men da må han late som om han var den hemmelige bestevennen til kule, avdøde Connor. En liten løgn blir til store, kompliserte sannheter i en hjertevarm historie om sorg, anger og kampen om å passe inn i en tid hvor ungdom iscenesetter seg selv og livet kan være veldig ensomt.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Val Emmich
Medforfatter Benj Pasek, Justin Paul, Steven Levenson Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203264528 Nivå 12-16 år
Oversetter Torleif Sjøgren-Erichsen Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom og sanne historier, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: død og sorg, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: selvbevissthet og selvfølelse, Videregående skoler, Vennskap, Hemmeligheter, Romaner, Skjønnlitteratur