Kjærlighet på avveie (BOK)

Beth O'Leary

229,00 22900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
En skamløst romantisk fortelling om sommer og kjærlighet - perfekt for fans av Jojo Moyes og Josie Silver. Det er sommer, og Addie og søsteren suser langs veiene på den skotske landsbygda på vei til et bryllup. Bilen er lastet med mengder av snacks og store forventninger. Det ligger an til å bli den perfekte bilferie. Men snart blir reisen kraftig forsinket av en påkjørsel. Og hva verre er: Føreren av den andre bilen er ingen ringere enn Addies ekskjæreste, Dylan. Det viser seg at Dylan og bestevennen er på vei til det samme bryllupet, men nå som bilen deres er forvandlet til et vrak, har Addie ikke noe annet valg enn å tilby dem å sitte på. Med mer enn 60 mil foran seg, i en bil lastet med hemmeligheter, tvinges Addie og Dylan til endelig å ta et oppgjør med den brokete forhistorien sin. Vil de rekke bryllupet? Og enda viktigere: Er historien om Addie og Dylan kommet til veis ende? Kjærlighet på avveie er en skamløst romantisk fortelling om sommer og kjærlighet - perfekt for fans av Jojo Moyes og Josie Silver.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Den nye Jojo Moyes. Denne boken er perfekt.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2022 Forfatter Beth O'Leary
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205563711
Antall sider 446 Dimensjoner 13,1cm x 20,6cm x 2,8cm
Vekt 352 gram Oversetter Veronica Garten
Originalspråk Engelsk Originaltittel The road trip
Emner og form Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, Skottland, Reiser, Bilturer, Kjærlighet, Skjønnlitteratur