Kjærlighetsbrevet (LYDBOK)

Lucinda Riley

399,00 39900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
England sørger over den folkekjære skuespilleren Sir James Harris' død. Den unge journalisten Joanna Haslam skal dekke begravelsen for avisen sin, men i kirken må hun hjelpe en gammel dame som får et illebefinnende. Litt senere mottar hun noen dokumenter fra den gamle damen, deriblant et gammelt kjærlighetsbrev som er fullt av merkelige hentydninger. Men hvem er de to elskende og hvilke omstendigheter førte dem sammen? Johannas nysgjerrighet er vekket og hun begynner å grave i saken. Dette skal vise seg å bli svært farlig, ikke bare for henne selv. Samtidig skjer det noe som får hennes eget hjerte til å banke fortere. Marcus Harris, barnebarnet til James Harris, er nemlig like sjarmerende som han er mystisk... Samme dag som den kjente skuespilleren avgikk ved døden, forsvant også de berømte ravnene som har våket over Tower of London og den engelske kongefamilien i hundrevis av år. Legenden sier at dette er et varsel om monarkiets undergang.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding CD
Utgitt 2017 Forfatter Lucinda Riley
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202564780
Dimensjoner 13,8cm x 14cm x 1,5cm Vekt 98 gram
Oversetter Benedicta Windt-Val Originalspråk Engelsk
Originaltittel The love letter Leverandør SentralDistribusjon AS
Andre medvirkende Hedda Munthe Emner og form Moderne kjærlighetsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Kongelige, Kjærlighet, Romaner, Lydbøker, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i