Kjemi på kjøkkenet - om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier (BOK)

Anu Hopia, Erik Fooladi

314,00 31400 Veil. pris 369,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier. Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv. I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Anu Hopia, Erik Fooladi
Forlag
Humanist forl.
ISBN 9788282821575
Antall sider 207 Dimensjoner 16,9cm x 23,9cm x 2,5cm
Vekt 717 gram Emner og form Mat og drikke etc., Kjemi, Mat og drikke, Faglitteratur