Kjøttfrie burgere - og alt det gode tilbehøret (BOK)

Jane H. Johansen

323,00 32300 Veil. pris 369,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Burgere er best! Hva med en saftig søtpotetburger med chipotlemajones eller en fet rødbetburger med sesamløkringer? Begge selvfølgelig servert i et sprøstekt burgerbrød. I Veganmisjonens Jane H. Johansens nyeste bok får du de beste burgere - helt uten kjøtt eller råvarer fra dyr, men proppfulle av smak og næringsrike ingredienser som grønnsaker, linser, bønner, korn, frø og nøtter. Burgere er Janes signaturrett, og de over 80 oppskriftene er garantert smakfulle, enkle å tilberede og laget med råvarer som er lett tilgjengelige på det norske markedet. Blant oppskriftene finner du nøtteburger, falafelburger, valburger, vegisterkaker, søtpotetfries, korianderdipp, burgerbrød og aiol. Boken inneholder i tillegg til burger- og tilbehøroppskriftene forfatterens beste Tips og triks for den perfekte veggisburgeren og Kjekt å ha på kjøkkenet. Digg! Jane H. Johansen er forfatter, matblogger på veganmisjonen.com og kjent profil i veganmiljøet. Burgerne er hennes signaturrett og de er svært populære på bloggen og kokkekursene hun holder. Hun er bestselgende forfatter av Veganmat på sitt beste (2015) som er kommet i 3. opplag. Følge Jane på bloggen veganmisjonen.com, @veganmisjonen på Instagram og VeganMisjonen på Facebook.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Jane H. Johansen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202541217
Antall sider 133 Dimensjoner 21,6cm x 23,2cm x 1,7cm
Vekt 592 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Andre medvirkende Jane H. Johansen Emner og form Vegansk matlaging, Vegetarretter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

(...) en lekker bok, med mange fristende oppskrifter. Tine Sundal, Tine sin blogg - litteratur, kultur og tur (blogg) (...) en flott bok med masse tips, fine oppskrifter og nydelige bilder. Anita Ness, Artemisias Verden (blogg)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i