Klassen - fortellinger fra et skoleår (BOK)

Marte Spurkland

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Klassen - fortellinger fra et skoleår følger et knippe elever gjennom siste skoleår på videregående. Sju ungdommer mellom barndom og voksenliv, mellom påtatt trygghet og famlende forsøk, mange av dem mellom to kulturer, usikre ofte på både egen og andres forhold til sex og kjønn. Med varme, innsikt og nysgjerrighet skildrer Marte Spurkland, tidligere journalist og utgavesjef i VG helg, nå programleder i TV 2, elevene gjennom siste skoleår på videregående. Disse sju ungdommene er ikke generasjon prestasjon med ressurssterke curlingforeldre som koster problemene unna for dem. De kjemper for å bestå. For å blir til noe i livet. Når psyken svikter, når fest, gjeng og slåsskamp frister mer enn lekser, når kjærlighetslivet går i ball, når det tokulturelle livet blir umulig, når konfliktene hjemme blir uoverstigelige, når attenåringene syns de ikke passer inn noe sted - har de én person å gå til. Kontaktlærer Anette, som strekker seg langt utover det som kan forventes for å løse det uløselige, den sjeldne lærertypen som er veileder, vaktbikkje og bestevenn. I kjernen av hennes virke står målsettingen om å gjøre ungdommene til "gagns mennesker".
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Marte Spurkland
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202534165
Antall sider 315 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 2,8cm
Vekt 476 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Aldersgrupper: ungdom, Videregående skoler, Østlandet, Ungdom, Lærerrollen, Biografisk litteratur, 2010-2019, Faglitteratur

Anmeldelser

Spurklands fortellende journalistikk får fram kraften i enkeltmenneskers liv. Marius Wulfsberg, Dagbladet

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende