Inngår i
  • Sommertid: Tegneserier – opptil 60% rabatt

Knøttene - det beste fra 1970-1979 (BOK)

Charles M. Schulz

139,00 13900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En samling av de beste Knøttene-stripene fra det radikale 1970-tallet. For over 70 år siden tegnet Charles M. Schulz sin aller første Knøttene-stripe. I årene som fulgte, erobret Baltus, Sniff og alle de andre unike Knøttene-karakterene hjertene til tegneserieelskere over hele kloden. I denne samlingen finner du de morsomste og viktigste stripene fra det mest hendelsesrike tiåret i Knøttenes historie, det radikale 1970-tallet. Noen bifigurer forsvinner ut, andre kommer til, men serien er trofast til sitt evige tema gjennom hele tiåret, nemlig den ubesvarte kjærligheten. Av dette skapte Schulz tidløs og uovertruffen humor. Knut Nærum, en av Norges fremste tegneseriekjennere, har oversatt stripene og skrevet et personlig tillegg til forordet i boken. «Knøttene er en av verdens mest populære, mest innflytelsesrike, mest kritikerroste og beste tegneserier. Schulz drar leserne inn i rutene og får dem til å identifisere seg med hans hovedpersoner, framfor alt Baltus. Når Baltus mislykkes i alt han forsøker, kjenner vi igjen våre egne fadeser. Når han likevel alltid forsøker igjen, ser vi det pågangsmotet som vi skulle ønske at vi selv alltid hadde.» Knut Nærum «Jeg gleder meg fortsatt over livsvisdommen disse Knøttene gir oss og er helt enig med Knut Nærum når han skriver i forordet til årets bok: «Dette er hvor som helst, det er alltid.» Vårt Land, bokanmeldelse om Knøttene - Det beste fra 1960-1969 «Knøttene er en av verdens mest populære, mest innflytelsesrike, mest kritikerroste og beste tegneserier. Schulz drar leserne inn i rutene og får dem til å identifisere seg med hans hovedpersoner, framfor alt Baltus. Når Baltus mislykkes i alt han forsøker, kjenner vi igjen våre egne fadeser. Når han likevel alltid forsøker igjen, ser vi det pågangsmotet som vi skulle ønske at vi selv alltid hadde.»
Knut Nærum «Jeg gleder meg fortsatt over livsvisdommen disse Knøttene gir oss og er helt enig med Knut Nærum når han skriver i forordet til årets bok: «Dette er hvor som helst, det er alltid.»
Vårt Land, bokanmeldelse om Knøttene - Det beste fra 1960-1969]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2021 Forfatter Charles M. Schulz
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205546110
Antall sider 192 Dimensjoner 22,8cm x 29,9cm x 2cm
Vekt 1041 gram Oversetter Knut Nærum
Originalspråk Engelsk Illustratør Charles M. Schulz
Emner og form Tegneserier og tegneserieromaner i amerikansk / britisk stil, Tegneserieromaner og tegneserier: humor, Tegneseriestriper, Tegneserier, Humor, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i