Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Kobberhansken (BOK)

Holly Black, Cassandra Clare

157,00 15700 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Kobberhansken er den andre boka i Magisteriet-serien. Callum Hunt har sommerferie fra Magisteriet - og han kan puste ut. Han bestod det første året med glans, han har fått gode venner - og en kaosbitt ulv, og han skal snart begynne på kobberåret. Men Call har en forferdelig hemmelighet. Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magus, en kaosmagiker - og morder. Selveste Dødens fiende. Det er ikke lett å være tretten år og få vite at kroppen din huser sjelen til verdens ondeste magiker. Han kan aldri fortelle det til noen! Redningen kan finnes i alkahesten, en mystisk kobberhanske. Men det er en farlig innretning, med en voldelig forhistorie. Den kan ødelegge alt Call vet om og er glad i ... Og den kan slippe løs ondskapen som finnes inni ham. Tenk om sjelen din ikke var din egen? Tenk om du visste at du var forutbestemt for ondskap? Bli med inn i MAGISTERIETS spennende verden. I Kobberhansken tar Holly Black og Cassandra Clare oss med videre inn i Callum Hunts verden. Magisteriet er en del av vår verden, men det er samtidig et helt eget univers, og blir du først kjent der, er det ikke noe sted du heller vil være. Det vil til sammen bli fem bøker om Call, Tamara og Aaron. Kobberhansken er full av spenning, undring og overraskende vendinger. Jeg kan neste ikke vente på neste bok i serien. Rick Riordan, forfatteren av Percy Jackson-bøkene Kobberhansken er den andre boka i Magisteriet-serien. Callum Hunt har sommerferie fra Magisteriet - og han kan puste ut. Han bestod det første året med glans, han har fått gode venner - og en kaosbitt ulv, og han skal snart begynne på kobberåret.
Men Call har en forferdelig hemmelighet.
Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magus, en kaosmagiker - og morder. Selveste Dødens fiende. Det er ikke lett å være tretten år og få vite at kroppen din huser sjelen til verdens ondeste magiker. Han kan aldri fortelle det til noen! Redningen kan finnes i alkahesten, en mystisk kobberhanske. Men det er en farlig innretning, med en voldelig forhistorie. Den kan ødelegge alt Call vet om og er glad i ...
Og den kan slippe løs ondskapen som finnes inni ham. Tenk om sjelen din ikke var din egen?
Tenk om du visste at du var forutbestemt for ondskap? Bli med inn i MAGISTERIETS spennende verden. I Kobberhansken tar Holly Black og Cassandra Clare oss med videre inn i Callum Hunts verden. Magisteriet er en del av vår verden, men det er samtidig et helt eget univers, og blir du først kjent der, er det ikke noe sted du heller vil være.
Det vil til sammen bli fem bøker om Call, Tamara og Aaron.
Kobberhansken er full av spenning, undring og overraskende vendinger. Jeg kan neste ikke vente på neste bok i serien.

Rick Riordan, forfatteren av Percy Jackson-bøkene]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2016 Forfatter Cassandra Clare, Holly Black
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202526184
Antall sider 269 Dimensjoner 13,2cm x 20,5cm x 2cm
Vekt 300 gram Nivå 9-12 år
Oversetter John Grande Originalspråk Engelsk
Originaltittel The Copper Gauntlet Illustratør Scott Fischer
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: fantasy og magisk realisme, Magi, Romaner, Fantasy, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i