Kok & stek - lær deg alle de beste teknikkene (BOK)

424,00 42400 Veil. pris 499,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
«Kok & stek» viser hvordan du får et perfekt resultat når du varmebehandler grønnsaker, frukt, fisk og kjøtt. Det er mange måter å koke og steke på, og her får vi presentert de viktigste prosessene for et vellykket resultat: Koking, posjering, blansjering, confitering, sous vide, pannesteking, braisering, ovnsteking, grilling og fritering. Hva skal til for at fisken får en gyllen brunfarge, samtidig som den er mør og saftig? Hvordan tilberede biffen uten at den blir uttørket og smakløs? Hva gjør du når du vil steke lammesteken eller oksekjøttet i ovnen i mange timer? Hvordan beholde grønnsakene friske og fargerike, selv etter en omgang i gryten? I tillegg til teknikker og forklaringer på grunnleggende framgangsmåter, inneholder boka oppskrifter på retter av alle slag. Her er det enkle framgangsmåter som gjør at du selv blir stjernen på kjøkkenet. Så enkelt, og så smakfullt. «Kok & Stek» er i grunnen en komplett kokebok. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest. Kok & Stek er kokeboka du selv ønsker deg, og drømmegaven til alle som er glad i å lage god mat! Den forrige boken, «Saus og kraft», ble en stor suksess. Det er blitt et standardverk for både profesjonelle og amatører. "Boken får et velfortjent og solid terningkast 5." - Svein Lindin, vinofil.no

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2016 Forlag
Gursli Berg forl.
ISBN 9788293311256 Antall sider 285
Dimensjoner 19,8cm x 26,8cm x 3cm Vekt 1180 gram
Leverandør SentralDistribusjon AS Andre medvirkende Kulinarisk akademi
Illustratør Paul Paiewonsky Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker, Faglitteratur

Anmeldelser

"Boken får et velfortjent og solid terningkast 5. - Svein Lindin, vinofil.no"