Kokeboka (BOK)

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, foreligger nå i ett nytt, mindre og praktisk format. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem. 18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten. «God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.» Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202537296 Antall sider 671
Dimensjoner 18,4cm x 25,3cm x 3,5cm Vekt 1519 gram
Oversetter Dorthe Erichsen, Elvy Karterudseter, Tordis Bølgen Originalspråk Svensk
Originaltittel Bonniers kokbok Leverandør SentralDistribusjon AS
Andre medvirkende Elvy Karterudseter, Jan Bengtsson, Roland Persson, Wenche Andersen Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Mat og drikke, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende