Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker (BOK)

Anne-Kat Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld

339,00 33900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen. Kokken, bakeren, hun komikeren og mat de elsker holder Anne-Kat.Hærland, Björn Svensson og Martin Fjeld seg til det de er best på. Dette er en bok om mat fra en av Norges beste kokker, og om brød fra en supergod surdeigsbaker, ført i penn av en av Norges mest slagferdige kvinner. Kokken komponerer rettene, bakeren baker og komikeren binder det hele sammen med morsomme, men også seriøse og lærerike tekster om alt fra restaurantanmeldere til mattrender og ryddeekspertenes urealistiske tips om hvordan man skal holde hus, hjem og kjøkken prikkfritt. Anne-Kat. Hærland har også intervjuet og skrevet om Björn Svensson og Martin Fjeld, slik at du blir bedre kjent med både kokken og bakeren og deres drivkraft til å bringe ingredienser og smaker til nye høyder. Ikke la deg skremme av at Björn Svensson er Michelin-kokk eller av at Martin Fjeld lager Norges beste surdeigsbakst. Rettene i denne boka er enkle å lage, fremgangsmåtene er tydelig forklart. Og smakene er av en annen verden. Tekstene som binder det hele sammen, kan du lese på senga, eller mens maten godgjør seg i ovnen. Dette er et kinderegg av en bok. Anne-Kat. Hærland er prisbelønt komiker og forfatter, også kjent fra «Nytt på nytt». Björn Svensson har drevet Oscarsgate restaurant og Fauna, nå driver han Galt. Han har fått Michelin-stjerne for alle tre. Martin Fjeld er baker som har spesialisert seg på surdeig. Han står bak Ille brød. Foto av Sune Eriksen.]]>

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2019 Forfatter Anne-Kat Hærland, Björn Svensson, Martin Fjeld
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202606268
Antall sider 239 Dimensjoner 17,8cm x 24,8cm x 2,3cm
Vekt 768 gram Andre medvirkende Sune Eriksen
Emner og form Kokebøker av kjente personer, Mat og drikke, Kokebøker, Personlige beretninger, Faglitteratur

Anmeldelser

«En lettfattelig, folkelig og underholdende kokebok» Robert Lie, Aftenposten