Kom som du er - alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv (BOK)

Emily Nagoski

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Slik fyller du sexlivet ditt med lyst og glede! Dette er en banebrytende bok om hvordan kvinners seksualitet faktisk fungerer. Ved hjelp av ny viten om hjernen viser Emily Nagoski hvordan sexlivet ditt først og fremst foregår i hodet. Seksualiteten består av to helt grunnleggende bestanddeler: en seksuell gasspedal og en seksuell brems. Når du lærer deg å kjenne dine egne på- og av-mekanismer, er du klar for å få et bedre sexliv. Målet er å maksimere på-mekanismene, slå av av-mekanismene. Hver kvinne har sin egen unike seksualitet og varierer mer enn menn når det gjelder anatomi og tenningsmønstre. Sex foregår dessuten i en kontekst. Stress, humør og kroppsfølelse er helt sentrale faktorer for kvinners seksuelle velbehag. Med en gang du forstår hvordan disse faktorene påvirker deg og hvordan du selv kan påvirke dem, kan du oppnå et bedre sexliv. Emily Nagoski kombinerer forskning, fortellinger og erfaringer fra vanlige kvinner med tips og helt konkrete råd som gjør boka lettlest, opplysende, underholdende og ikke minst svært nyttig.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Emily Nagoski
Forlag
Kagge
ISBN 9788248921141
Antall sider 394 Dimensjoner 16,2cm x 23,2cm x 3,2cm
Vekt 698 gram Oversetter Dorthe Erichsen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Come as you are
Illustratør Line Monrad-Hansen Emner og form Sex og seksualitet: råd og spørsmål, Kvinners helse, Seksualitet, Kvinner, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende