Konfirmasjon (BOK)

Eivind Buene

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Konfirmasjon undersøker farskapets vilkår i vår tid. Romanen er en rå og øm fortelling om foreldre og barn, vennskap mellom menn, muligheten for nye begynnelser. Det er mange år siden Endre og Anna skilte lag. Nå er enda en sommer på hell, og Endre nøler med å forlate hytta. Han forsøker å skrive en tale til datterens konfirmasjon, men hvilken relasjon har de to hatt i alle disse årene? Hvilke muligheter har han hatt for å være pappa? Hvordan kunne moren bestemme at det er hun som eier barnet? Og hva står foran ham nå, hva kan han tørre å håpe på? Vi følger Endre i båten, i bilen, i byen, mens han leter etter svar. Konfirmasjon undersøker farskapets vilkår i vår tid. Romanen er en rå og øm fortelling om foreldre og barn, vennskap mellom menn, muligheten for nye begynnelser. Det er mange år siden Endre og Anna skilte lag. Nå er enda en sommer på hell, og Endre nøler med å forlate hytta. Han forsøker å skrive en tale til datterens konfirmasjon, men hvilken relasjon har de to hatt i alle disse årene? Hvilke muligheter har han hatt for å være pappa? Hvordan kunne moren bestemme at det er hun som eier barnet? Og hva står foran ham nå, hva kan han tørre å håpe på? Vi følger Endre i båten, i bilen, i byen, mens han leter etter svar. ]]>
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
«Godt om vennskap, farskap og mannsrollen [...]» «Forfatterens drøftinger av disse tingene er interessante, presise og perspektivrike [...]» «[...] en fin, smått optimistisk og fortellerteknisk elegant løst avslutning.» «Forfatter og komponist Eivind Buene (f. 1973) utmerker seg også i sin fjerde roman som en kresen stilist [...]»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Eivind Buene
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202742676
Antall sider 302 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 2,5cm
Vekt 350 gram Emner og form Fedre, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i