Kongen på fyllinga - tiden er inne til å slakte gjøkalven og væpne de rettferdige (BOK)

Tristan Egolf

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Kongen på fyllinga er en burlesk og eksplosiv debutroman, gjennomsyret av hat til et dobbeltmoralsk Amerika representert ved den lille tyskættede byen Baker i Midtvesten. Og romanens hovedperson, John Kaltenbrunner, har grunn til å hate. Helt siden han stakk hodet fram første gang, er han blitt tråkket på og gjort til latter. Alle hans drømmer, hele hans nitidige arbeid på familiegården er blitt lagt i grus. Tristan Egolf har skrevet en historie om hvor langt et tilsynelatende sunt menneske kan gå når det i årevis må leve med sin fortvilelse i taushet. Det er også en roman om en by der incest, blind vold, rasisme og sykelig religiøsitet florerer, for det meste i det stille. Og når kaoset endelig bryter løs, når de utstøtte og de undertrykte virkelig gjør seg gjeldende, er det som om verdens undergang står for døren.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Tristan Egolf
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372360
Antall sider 437 Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 3,7cm
Vekt 266 gram Oversetter Herman Willis
Originalspråk Engelsk Originaltittel Lord of the barnyard
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Midtvesten, Småbyer, Romaner, Nordlige sentralstater, Skjønnlitteratur