Kongenes konge (BOK)

Wilbur Smith

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Kongenes konge av legendariske Wilbur Smith er en episk historie om krig, kjærlighet, svik og mot. To av Wilbur Smiths familier, Courtney og Ballantyne, forenes i denne etterlengtede oppfølgeren til bestselgeren Solens triumf. Kairo, 1887. En vakker septemberdag. Penrod Ballantyne er lykkelig forlovet med Amber Benbrook. Men da Penrods tidligere kjæreste, Lady Agatha, sprer ondsinnede rykter om ham, drar Amber til villmarken i Abyssinia med tvillingsøsteren Saffron og mannen hennes Ryder Courtney. De er på et oppdrag for å etablere en sølvgruve og legger ut på den farlige reisen til hovedstaden Addis Abeba. Der blir de ønsket velkommen av Menelik, kongens konge. I Kairo forsøker Penrod å døyve sorgen i en av byens opiumshuler. Han blir reddet av en gammel venn i den italienske hæren, og lar seg verve til hæren. Vil Penrod og Amber finne tilbake til hverandre - mot alle odds?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Wilbur Smith
Medforfatter Imogen Robertson Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202712198 Antall sider 426
Dimensjoner 13,8cm x 21,1cm x 3,1cm Vekt 463 gram
Oversetter Henning Kolstad Originalspråk Engelsk
Originaltittel King of kings Emner og form Slektsromaner, Krim og mysterier, Historisk spenningslitteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Egypt, Etiopia, Romaner, Spenning, Historisk litteratur, 1850-1899, Afrika, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i