Konspirasjonen mot Amerika (BOK)

Philip Roth

99,00 9900 Veil. pris 169,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
USA 1940: Flygerhelten Charles Lindbergh blir med stort flertall valgt til president. Den jødiske befolkningen frykter det verste, siden Lindbergh gir Amerikas jøder ansvaret for å presse USA inn i en krig med Nazi-Tyskland. Samtidig inngår han en ikke-angrepspakt med Hitler og ser ikke ut til å ha problemer verken med å akseptere den tyske okkupasjonen i Europa eller jødeforfølgelsene i Tyskland. Philip Roth er 7 år gammel og bor med sin jødiske familie i Newark. Hva skjer nå med deres liv og deres forventninger til fremtiden? Dette er en roman om hvordan det kunne ha gått dersom Franklin D. Roosevelt ikke var blitt gjenvalgt til president i 1940. Det er lett å trekke politiske paralleller til dagens USA. Men dette er også en sterk oppvekstskildring av Philip og hans utvikling i et miljø og en verden der alle vedtatte sannheter plutselig blir snudd på hodet.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Philip Roth
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203372377
Antall sider 487 Dimensjoner 11,6cm x 18,6cm x 3,8cm
Vekt 287 gram Oversetter Tone Formo
Originalspråk Engelsk Originaltittel The plot against America
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Antisemittisme, Jøder, Romaner, 1939-1945, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende