Kraften (BOK)

Naomi Alderman

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Hva vil skje om kvinnene får makten i egne hender? En dag oppdager kvinner over hele verden at de har en ny kraft: Hendene deres kan skyte elektriske ladninger - med et lite knips kan de påføre andre mennesker støt, lammelser, grusomme smerter - til og med død. Klodens menn må plutselig innse at de ikke lenger har kontroll. Fra nå av er de prisgitt kvinnenes makt: Jentenes Dag har kommet. Men hva gjør kvinnene med makten de har fått - og hva gjør makten med kvinnene? En åndeløst spennende futuristisk triller, en fengslende og flertydig roman, og en svimlende utforskning av makt og kjønn. I romanen møter vi fire skikkelser forskjellige steder i verden - tre kvinner og en mann - som alle får livene forandret av kraften. Hva gjør den nye makten med dem? Hvordan forandres samfunnet, menneskene og forholdet mellom kjønnene? Og er det endelig mulig å bygge en rettferdig verden, nå som mannens undertrykking er borte? Kraften er en intens leseropplevelse - som vil få deg til å se på verden med nye øyne.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Naomi Alderman
Forlag
Press
ISBN 9788232801909
Antall sider 433 Dimensjoner 14,5cm x 20,5cm x 3,5cm
Vekt 598 gram Oversetter Knut Ofstad
Originalspråk Engelsk Originaltittel The power
Emner og form Dystopier, Skjønnlitteratur som er oversatt, Kjønnsstudier: kvinner og jenter, Feminisme, Kvinner, Romaner, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende